true

به گزارش پایگاه خبری جامع خبر، محققان دانشگاه لومالیندا کالیفرنیا دریافتند مصرف شکلات تلخ تاثیرات مثبتی بر میزان استرس، التهاب، خلقیات، حافظه و سیستم ایمنی دارد و به خصوص شکلات تلخی که حاوی غلظت بالا کاکائو (حداقل ۷۰ درصد کاکائو و ۳۰ درصد شکر ارگانیک حاصل از نیشکر)باشد . کاکائو منبع غنی فلاوونوئیدهاست که بر سلامت شناختی و قلبی-عروقی تاثیر به سزایی دارد.
«لی برک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در مطالعات خود دریافتیم هر چقدر میزان غلظت کاکائو در شکلات بیشتر باشد، تاثیر آن بر سلامت شناختی، حافظه، خلقیات، و سیستم ایمنی مثبت تر خواهد بود.»
فلاوونوئیدهای موجود در کاکائو دارای خواص ضداکسایشی و ضدالتهابی هستند که برای سلامت مغز و قلب-عروق بسیار مفیدند.
محققان در اولین تحقیق دریافتند شکلات تلخ (۷۰ درصد کاکائو) بر تجلی ژن انسان تاثیر می گذارد، و موجب تنظیم واکنش ایمنی سلولی، سیگنال دهی عصبی و ادراک حسی می شود.
در مطالعه ای دیگر آنها دریافتند شکلات تلخ (۷۰ درصد کاکائو ارگانیک) موجب تقویت پردازش شناختی، افزایش سلامت مغز،حافظه، یادگیری، یادآوری و تمرکز ذهن آگاهی می شود.
محققان قرار است در مطالعات بعدی به تعیین مکانیسم تاثیرگذار بر وجود این رابطه بپردازند.
مهر
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=140461
true
true