true

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، چهارمین نشست از سلسله نشست های مدیریت پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی با موضوع «فرهنگ رسانه و پیشگیری از جرم» با همکاری «مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و «موسسه تحقیقات علوم جزایی و جرمشناسی» دانشگاه تهران برگزار شد.
دراین نشست محمد فرجیها گفت: رسانه ها با بازنمایی غیرکارشناسانه جرائم و معضلات اجتماعی، موجب انحراف افکار عمومی، ایجاد هراس ناشی از افزایش بزهکاری و بزه دیدگی در جامعه می شوند.
وی افزود: رسانهها همچنین موجب سیاستگذاری های مبتنی بر خواست مردم – و نه نیازهای جامعه – شدند و به این ترتیب مسئولان و سیاستگذاران حوزه جرم و آسیب های اجتماعی را خواسته یا ناخواسته از نیازهای اولویت دار و اساسی جامعه دور کردهاند.
وی در ادامه به برطرف نمودن تعدادی از پیشفرض های موجود در خصوص میزان اثرگذاری رسانه ها اشاره کرد و گفت: نتایج برخی تحقیقات حاکی از آن است که فعالیت رسانه ها تاثیر ایدهآلی در کاهش جرم ندارند.
این نشست با حضور دکتر فرجی ها مدیر گروه جزا و جرم شناسی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر فیروز محمودی جانکی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و آرش محبی سردبیر و مدیر مسئول فصلنامه راهبرد ارتباطات برگزار شد.
بیان چالش ها و ظرفیت های استفاده از رسانه های جمعی به عنوان یکی از ابزارهای مورد استفاده در اجرای برنامه های پیشگیرانه، عدم استفاده از متخصصین و کارشناسان در بازنمایی اخبار مربوط به جرم و آسیب های اجتماعی به عنوان مهمترین چالش رسانه ای در حوزه پیشگیری از جرم از دیگر محورهای مطرح شده در این نشست تخصصی بود.
چهارمین نشست تخصصی مدیریت پیشگیری از جرم با موضوع فرهنگ، رسانه و پیشگیری از جرم سه شنبه دهم اسفند ماه در محل مؤسسه تحقیقات علوم جزایی و جرمشناسی برگزار شد.
اخبار روز را با ما بخوانید/
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=110430
true
true