true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، نسترن محمدی با تکذیب این خبر موارد زیر را مطرح کرد:
*در پروسه تولید نوشابه تولید گاز دی اکسید کربن پس از سوختن گاز طبیعی حاصل می شود، سپس گاز تولید شده از برج های مالش، جذب، تفکیک، کندانسور، کمپرسور سردکننده عبور کرده تا به گاز دی اکسید کربن مایع تبدیل شود.
*اگر چه ویژگی های گاز مذکور مطابق با ویژگی های مندرج در کدکس بین المللی بوده و مجوز تولید و مصرف گاز دی اکسید کربن پس از بررسی های لازم در محصولات غذایی گازدار صادر می گردد، اما با توجه به شیوع بیماری های غیر واگیر به دلیل زندگی مدرن و عدم تحرک کافی پیشنهاد متولیان سلامت، مصرف کمتر فرآورده های پر شکر، نمک، چربی است.
* قبل از مصرف فرآورده های غذایی برای اطلاع از میزان شکر، نمک، چربی در آنها به نشانگر رنگی تغذیه مندرج در بسته بندی محصولات که به «چراغ راهنمای تغذیه» معروف است، توجه کنید.
خبر روز را با جامعه خبر دنبال کنید./
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=127287
true
true