پنهان کاری غیرقانونی دولت از آمار افغانی ها | افشای دروغ بزرگ وزارت بهداشت!

وزارت بهداشت و درمان ایران در دروغگویی بزرگ به روزنامه نگار ایرانی اعلام کرده است که هیچ خدمات رایگانی به افغانی ها ارائه نکرده است. اما سید هادی کسایی زاده با مستندات این دروغ را افشا کرد.

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، سید هادی کسایی زاده روزنامه نگار اعلام کرد: بر اساس قانون دسترسی آزاد به اطلاعات مصوب ۱۳۸۷/۱۱/۰۶ هر شخص ایرانی حق دسترسی به اطلاعات عمومی را دارد، مگر آن که قانون منع کرده باشد. استفاده از اطلاعات عمومی یا انتشار آنها تابع قوانین و مقررات مربوط خواهدبود. مؤسسات عمومی مکلفند اطلاعات موضوع این قانون را در حداقل زمان ممکن و بدون تبعیض در دسترسی مردم قرار دهند. و همچنین ممانعت از دسترسی به اطلاعات برخلاف مقررات این قانون است.

با اینکه سایت رسمی دسترسی آزاد به اطلاعات در اختیار عموم مردم است و حق دارند اطلاعات مورد نیاز خود را از دستگاه ها مطالبه کنند اما شاهد هستیم که دستگاه ها از اجرای این قانون سر باز می زنند.

*دروغگویی وزارت بهداشت و درمان ایران

کسایی زاده روزنامه نگار گفت: بر اساس قانون از وزارت بهداشت و درمان از طریق سایت دسترسی آزاد به اطلاعات با کدرهگیری ۱۷۲۸۷۱۰۱۶۵۵۲۳۳۷۰۳ سوال کردم که اتباع خارجی (افغانی ها) چه تعداد از خدمات رایگان درمانی در ۲ سال گذشته بهره مند شدند؟ پاسخ به سوال من را فردی از سوی وزارت بهداشت و درمان ایران داده و رسما اعلام کرده که خدمات رایگانی برای افغانی ها دیده نشده و هیچ حمایتی نمی شوند. پس از بررسی ها مشخص شد که وزارت بهداشت و درمان ایران دروغ گفته است.

*زایمان رایگان افغانی ها در جنوب تهران

دروغگویی وزارت بهداشت و درمان ایران زمانی از سوی روزنامه نگار افشا شد که یک مدیر زیرمجموعه و مقام مسئول در وزارت بهداشت و درمان در مصاحبه ای رسمی با سید هادی کسایی زاده اعلام کرد: چون بخش حسن آباد فشافویه در استان تهران منحصرا به شبکه بهداشت و درمان ری متصل است و خدمات می گیرد باید گفت که تسهیلات کامل رایگان برای زایمان شهروندان آن بخش انجام می شود. بر اساس آمارها زایمان افغان ها در این بخش ۵۰ درصد و حتی بیشتر از شهروندان ایرانی است. این تسهیلات فقط برای حسن آباد است چون این منطقه را به دلیل دوری راه محروم دانسته اند در حالی که امروز محروم نیست. (از سایر خدمات رایگان به افغانی ها در شهرهای دیگر اطلاعاتی در دسترس نیست)

اظهارات دکتر امینی رئیس اداره بهداشت و درمان شهرستان ری نشان می دهد که خدمات درمانی رایگان برای افغانی ها انجام می شود اما وزارت بهداشت به دروغ اعلام کرده است که به هیچ عنوان هیچ خدمات رایگانی به افغان ها (اتباع خارجی) ارائه نمی شود.

همچنین مسئولان وزارت بهداشت و درمان ایران در مصاحبه های متعدد معترف شدند که خدمات رایگان به افغانی ها در ایران ارائه می دهند. اما سوال این است که چرا باید وزارت بهداشت و درمان بر خلاف قانون دسترسی آزاد به اطلاعات به یک روزنامه نگار رسمی ایرانی دروغ بگوید و با آمار اشتباه قصد فریب و منحرف کردن گزارشات او را داشته باشد؟ آیا این آمار دروغ تشویش اذهان عمومی و انتشار اخاب رکذب و دروغ نیست؟ مگر دروغگویی گناه نیست؟ مگر انتشار اخبار کذب جرم نیست؟ مگر قانون گریزی جرم نیست؟ آیا همیشه خبرنگاران مجرم هستند؟ آیا وفق قانون وزارت بهداشت ایران نباید تحت تعقیب قضایی قراربگیرد؟ اگر این اتفاق از سوی خبرنگار رخ می داد قطعا ظرف ۲۴ ساعت احضار و مورد شکایت قرار می گرفت اما باید دید برای مسئولان هم چنین است؟

*۳۰ سال درمان رایگان افغانی ها در ایران | اعتراف مسئولان وزارت بهداشت

۱۳۹۵| دولت حسن روحانی | سید حسن هاشمی وزیر وقت بهداشت و درمان ایران در خردادماه ۱۳۹۵ در دیدار «فلیپو گرندی» کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان اعلام کرد: سه میلیون مهمان افغان داریم که بیش از سه دهه است که از آنان میزبانی می کنیم و سازمان ملل و سازمان های حقوق بشری در این مورد کمکی مناسبی به ایران نداشته اند. در مورد ۲ میلیون پناهنده غیرقانونی افاغنه به لحاظ انسانی و مذهبی وظایفی داریم و حتی اگر نخواهیم کاری انجام دهیم حتما برای حمایت از سلامت ایرانیان موظفیم خدمات اولیه سلامت را مانند واکسیانسیون و خدمات پیشگیری از بیماری ها انجام دهیم، ۳۰ سال است که این خدمات به صورت رایگان به همه پناهندگان قانونی و غیرقانونی مقیم ایران ارائه می شود و هزینه بسیار سنگینی به کشور تحمیل می کند. ایرنا

۱۴۰۲ | دولت ابراهیم رئیسی | دکتر عین اللهی وزیر بهداشت و درمان دولت ابراهیم رئیسی هم خواسته یا ناخواسته حقایقی را بیان می کند و در پاسخ به خبرنگار افغانی در مورد هزینه‌های درمانی افغانی ها در ایران می گوید: کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان به ازای خدمت ارائه شده به هر شهروند افغانستان، تنها ۱۰ دلار پول پرداخت می کند، در حالی که ما حداقل ۵۰۰ دلار هزینه می کنیم. جالب آنکه بازهم گزارش دهنده دروغ به خبرنگار ایرانی می گوید. صدای افغان

۱۴۰۲ | دولت ابراهیم رئیسی | مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت گفت: سالانه ۹۵ هزار نفر از اتباعی که مجوز اقامت دارند و با بیماری‌های صعب العلاج درگیرند، رایگان از خدمات بیمه سلامت استفاده می کنند. مهر

۱۴۰۲ | دولت ابراهیم رئیسی |  یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: موضوع سوءاستفاده، فقط در مورد اورژانس نیست و در بسیاری از موارد، اتباع خارجی در بیمارستان های دولتی، پذیرش می شوند و خدمات می گیرند و در نهایت زمانی که موعد ترخیص و تسویه حساب می شود، اقدام به فرار می کنند؛ چراکه حتی هزینه های درمان در بخش دولتی را هم ندارند. رکنا

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا