true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر رسول منتجب نیا، فعال سیاسی اصلاحطلب و قائم مقام سابق حزب اعتماد ملی در پاسخ به سوال «دولت با کسی ائتلاف نداشته و تمام رأی آقای روحانی بهخاطر خودش بوده نه حمایت اصلاحطلبان. به نظر شما چرا آقای واعظی درصدد بهم زدن رابطه اصلاحطلبان با روحانی است؟» گفته است:
در اینکه حرفهای آقای واعظی صددرصد خلاف واقع، غیر اخلاقی و غیر منطقی بوده تردیدی نیست. من در گفتوگوی دیگری گفتم که حداقل دوسوم آرای آقای روحانی مرهون انسجام و حمایت اصلاحطلبان بوده است.
از مردم کوچه و بازار هم که بپرسید خواهند گفت که چون رئیس دولت اصلاحات، آقای هاشمی و اصلاحطلبان گفتند ما حمایت کردیم. بنده 40 سال است که آقای روحانی را میشناسم و به او ارادت دارم، اما چند درصد از مردم آقای روحانی را میشناختند؟ شخص آقای روحانی که فرد شریف، بزرگوار و سابقه داری است. حزب اعتدال و توسعه حزبی بسیار کوچک و محدود بوده که فعالیت چندانی نداشته و نباید این مسائل اینگونه مطرح شود.
از این رو این مساله نیازی به استدلال ندارد. حال بحث اینجا است که چرا در میان دوستان حزب اعتدال و توسعه آقای واعظی چندین بار تاکنون این مساله را تکرار کرده است. آقای واعظی در جلسه ایجاد هماهنگی و ائتلاف در انتخابات مجلس سال 94 این بحث را مطرح کرده که موجب کدورت خاطر و دلخوری همه ما شد.
در آستانه انتخابات سال 96 باز هم آقای واعظی این سخنان را بیان کرده که باز هم دوستان عصبانی شده بودند و به تلخی کشید. اکنون بار دیگر آقای واعظی این اظهارات خود را رسانهای کرده است. درباره اظهارات وی چند دیدگاه وجود دارد، برخی گفتند که او از جایی ماموریت دارد که اختلاف ایجاد کند، اما من گفتم اینطور قضاوت نکید چرا که آقای واعظی شخص متدین و موجهی است و نباید چنین نسبتی به وی داده شود.
دیدگاه دیگر این است که تحلیل شخصی آقای واعظی غلط است. گویا وی به ریاضیات و به فن انتخابات آشنایی ندارد و تصور میکند چون دوستان اعتدال و توسعه دور یکدیگر جمع هستند همه مردم در آنها خلاصه میشوند که تحلیل غلط و غیرمنطقی است. البته دیدگاه سومی نیز وجود دارد که من احتمال آن را بیشتر میدهم و آن تعصب گروهی و حزبی ایشان است.
آقای واعظی تصور میکند در سایه ریاست جمهوری آقای روحانی حزب اعتدال و توسعه را به اوج میرساند. همانطور که برخی از افراد نیز تحت عنوان معاون رئیسجمهور به استانها رفته و جلسات حزبی میگذاشتند که کار غیراخلاقی بود و ناموفق ماندند. لذا آقای واعظی تصور میکند با اتکا به دولت آقای روحانی میتواند این حزب بسیار کوچک و محدود را گسترش دهد و تمام احزاب را نیز تحت الشعاع خود قرار دهد.
به این اظهارات نیز متوسل شده که زودتر از موعد به مقصود خود برسد در حالیکه دولت آقای روحانی هنوز قریب به دوسال دیگر روی کار است، اما آقای واعظی پیشقدم شده که بگوید اصلاحطلبی در کار نبوده و همه چیز با خودمان و حزب اعتدال و توسعه بوده و از حالا برای بعد از دوره ریاست جمهوری آقای روحانی نیز برنامهریزی میکند. البته این فکر غلطی است. فکر میکنم اگر آقای واعظی این تحلیل را داشته باشد آدم سیاسی نیست و تحلیل خیلی بچهگانهای داشته که انسان اینگونه برخورد کند. لذا از رئیس دفتر رئیسجمهور خواهش میکنم این مساله را تکرار نکند و از آقای روحانی و اعضای دیگر اعتدال و توسعه تقاضا دارم که ایشان را نصیحت کنند و سخنانی نگویند که موجب تکدر خاطر و اختلاف افکنی باشد.
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=146278
true
true