true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، دکتر منصور رضایی گفت: به دلیل تغییر الگوهای تغذیه ای، شایع ترین کمبود اسید چرب در تمام دنیا، اسید چرب امگا ۳ و مصرف نکردن گوشت ماهی است که باعث بروز بیماری های مختلفی مثل التهاب عروق، التهاب مفاصل و اندام های مختلف بدن می شود.
*کسانی که نسبت به گوشت ماهی حساسیت دارند و با مصرف آن کهیر می زنند، به جای ماهی می توانند از مکمل ماهی امگا ۳ یک تا دو عدد در روز استفاده کنند. بیمارانی که سابقه اختلالات انعقادی دارند مثل هموفیلی ها نیز باید از مصرف مکمل امگا ۳ خودداری کنند.
*بهتر است ماهی همراه با کمی روغن و آب به صورت بخار پز طبخ شود تا خواص موجود در آن از بین نرود.
خبر روز را با جامعه خبر دنبال کنید. /
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=114549
true
true