نگرانی‌ سازمان استاندارد در تولید سوسیس و کالباس ادامه دارد - جامعه خبر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، وحید مرندی مقدم درمورد آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس اظهار کرد: بارها اعلام کردیم که استفاده از خمیر مرغ ایرادی ندارد اما باید مطمئن باشیم که ماده استفاده شده خمیر مرغ بوده و مواد دیگری ندارد.

بر اساس این خبر، معاون نظارت سازمان استاندارد گفت: مشکل زمانی ایجاد می شود که به جای خمیرمرغ از ضایعات مرغ در تولید سوسیس و کالباس استفاده می‌شود. همچنین با توجه به بالا بودن درصد آلایندگی خمیر مرغ، حمل و نقل موجب می شود که با چنین مساله‌ای مواجه شود و در فاصله مبدأ تا رسیدن به مقصد در شرایط حمل و نقل عاملی برای آلودگی خمیر مرغ باشد.

مرندی مقدم تاکید کرد: ما به دو دلیل گفته شده با استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مخالف هستیم و به همین دلیل اعلام کردیم واحدهایی که در خودشان مرغ را به خمیرمرغ تبدیل می‌کنند و مرغ را از مراکز مجاز خریداری کرده باشند به شرط آنکه خمیرمرغ تهیه شده در همان روز استفاده شود و دپویی انجام نگیرد وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد با استفاده از خمیر مرغ مشکلی ندارند.

به گزارش جامعه خبر، این مقام مسئول گفت: در حال حاضر هم سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در واحدهای تولیدی موضوع استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس را مدنظر قرار داده و در واحدهای کشتارگاهی مسئولیت آن با سازمان دامپزشکی است.

ایسنا

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false