true

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، شرکت ممفیس میت، به تازگی ناگت گوشت مرغ و اردکی را به بازار عرضه کرده که در آزمایشگاه ساخته شده اند.
بر اساس این گزارش در سال ۲۰۱۳ میلادی هم گوشت گوساله آزمایشگاهی به طور عمومی در بازار آمریکا عرضه شد. اما هر چند این یک دستاورد علمی گرانبها بود اما هزینه تولید آن بسیار زیاد بود. درهمین راستا شرکت های مختلف مشغول آزمایش های بیشتری روی شکل و طعم گوشت های آزمایشگاهی هستند تا کیفیت آن را بهبود بخشند.
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=111551
true
true