true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، نتایج تازهترین بررسیهای انجام شده در بنیاد قلب انگلیس نشان داد مصرف روزانه مقداری پنیر میتواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کم کند و با وجود اینکه پنیر چرب است اما مصرف مقداری معین از آن میتواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماریها مؤثر باشد.
بر اساس این خبر، پژوهشگران بنیاد قلب انگلیس گفتند مصرف روزانه ۴۰ گرم پنیر باعث افزایش سطح کلسترول خوب میشود و میتواند خطر حمله قلبی را تا ۱۴ درصد و سکته مغزی را ۱۰ درصد کاهش دهد. همچنین دریافت به اندازه پنیر علاوه بر افزایش سطح کلسترول خوب سطح کلسترول بد را هم کم می کند.
به گزارش جامعه خبر، این نتایج حاصل بررسی ۱۵ مطالعه سابق در ارتباط با مصرف پنیر و پژوهشهای جدید محققان انگلیسی و چینی نسبت به مصرف این ماده غذایی است و طبق نظر محققان بنیاد قلب انگلیس پنیر منبع کلسیم است و با وجود غنی بودن پنیر از چربی وجود کلسیم در این ماده به این معنی است که بدن چربی کمتری را جذب میکند که میتواند از لخته شدن خون در شریان ها جلوگیری نماید.
تسنیم
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=133146
true
true