true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، بر اساس نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، تغییر رنگ بشقاب غذا تأثیر به سزایی در اشتهای ما می گذارد. کارشناسان می گویند: انتخاب رنگ قرمز برای ظرف غذا موجی تحریک سیگنال های ترس انسان و در نتیجه کاهش حجم غذای مصرفی می شود.
این در حالی است که بشقاب های سفید رنگ حس لذیذ بودن را افزایش می دهد و همین مسئله باعث می شود شما دیرتر دست از غذا بکشید.
در واقع، بشقاب های سفید شما را متوجه میزان غذایی که خورده اید نمی کنند. در طرف مقابل، بشقاب های قرمز رنگ به دلیل ایجاد حس ترس و به دنبال آن دور شدن از خطر موجب ترک سریع تر میز غذا می شوند. یکی از دلایل افزایش حس لذت از خوردن غذا در بشقاب های سفید، تضاد پس زمینه با رنگ غذا است. به عبارت دیگر، هر نوع خوراکی در ظرف سفید بیشتر جلوه می کند و اشتها را برای خوردن کامل غذا افزایش می دهد.
برای امتحان کافی است، خوراکی های مثل بستنی را در دو ظرف با رنگ های سفید و قرمز بریزید. به وضوح خواهید دید، مصرف این خوراکی لذیذ و شیرین در ظرف های قرمز کمتر است. شاید این یافته ساده به نظر برسد؛ اما کمک بسیاری به کارخانه های مواد غذایی برای انتخاب رنگ بسته بندی و تنظیم میزان شکر غذا می کند.
خبر روز را با جامعه خبر دنبال کنید. /
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=115449
true
true