true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، سابقه درجه بندی شهرداری های کشور به سال ۱۳۳۴ می رسد، به طوریکه در قانون شهرداری مصوب ۱۱/۴/۱۳۳۴ برای اولین بار موضوع درجه بندی شهرداری ها براساس درآمد آنها و با انگیزه تعیین حقوق شهرداران مطرح شده است.
سید هادی کسایی زاده عضو سابق شورای اطلاع رسانی استان تهران می گوید: در روز های نخست اجرای قانون در سال ۱۳۳۴ شهرداری های کشور به سه درجه تقسیم شدند. پس از آن در سال ۱۳۴۳ درجه بندی (طبقه بندی ) شهرداری ها براساس جمعیت صورت گرفت و شهرداریها به پنج طبقه تقسیم شدند و در سال ۱۳۵۳ هیات وزیران آئین نامه حقوق و مزایای شهرداران را تصویب و شهرداری های کشور را به ۱۲ درجه تقسیم کرد.
وی افزود: این درجه بندی تا سال ۱۳۶۶ ملاک عمل بود و در سال ۱۳۶۶ و براساس تبصره ذیل ماده یک آئین نامه حقوق و مزایای شهرداران ( مصوب ۵۳/۱۲/۲۸ ) ضوابط درجه بندی شهرداری ها توسط وزارت کشور تهیه و به تایید سازمان امور اداری و استخدامی وقت رسید.
روزنامه نگار کشورمان اظهار کرد: درجه شهرداری ها بر مبنای امکانات، اعضا، درآمد و امثال آن تعیین می شود، لذا بالاترین درجه (۱۲) به شهرداریهای شیراز، تبریز، مشهد و اصفهان تعلق گرفته است.
همچنین درجه بندی شهرداری ها در تعیین حقوق و مزایای شهرداران موثر بوده و حقوق و مزایای شهرداران براساس قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت (مصوب ۱۳۷۰ و اصلاحات بعدی آن) و با توجه به درجه بندی شهرداریها محاسبه و تعیین می شود.
کسایی زاده گفت: برای شهرداری باقرشهر که حالا رتبه ۸ گرفته فقط افزایش حقوق شهردار اهمیت دارد چون در بخش های دیگر نمی توان امیدی به توسعه داشت.
وی اظهار کرد: با قدم زدن در بخش قدیمی شهر می توان آن را به روستایی توسعه یافته با مسکن تشبیه کرد چراکه این شهر هیچ المان شهری و توسعه یافتگی در خود ندارد.
خبرنگار ضدفساد گفت: گروهی از مردم باقرشهر از وضعیت موجود رضایت ندارند و فعلا نان بساز و بفروش ها در روغن است و از مهاجرت اقشار آسیب پذیر و فقیر به جنوب تهران سود می برند.
کسایی زاده اظهار کرد: وقتی ۷ تا ۱۰ روز در بخشی از شهر سطل های زباله ناپدید می شوند و یا معتادان در شهر جولان داده و سگ های ولگرد سوژه فضای مجازی باقرشهر می شود رتبه ۸ گرفتن فقط نشانه افزایش جمعیت بی رویه باقرشهر است و مزیت دیگری نمی توان برای آن ارائه کرد.
سردبیر سابق سایت اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: شهرداری باقرشهر برنامه ای برای اجرا ندارد و در شکایتی که شخصا از شهردار سابق آن (سعید استاد فرج) کردم او نتوانست به ۲۲ سوال خبرنگار پاسخ دهد. در این شهر ساخت و ساز غیرمجاز بیداد می کند و مستنداتی در دست است که نشان می دهد فساد بزرگی رخ داده است.
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=156438
true
true