شایعه جدید در مورد شهرداری/ فعالیت های عمرانی تهران ادامه دارد - جامعه خبر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، محمدعلی نجفی صبح امروز طی سخنانی در «مراسم افتتاح ۵۳ پروژه اجتماعی، فرهنگی، ترافیکی، عمرانی، خدمات شهری و زیست محیطی منطقه ۱۱ گفت:

* خوشحال هستیم که شهرداری تهران با افتتاح این پروژه ها در ایام سرور و شادی مسلمانان، توانست نقشی در افزایش این شور و نشاط در مردم داشته باشند.

* بوستان شهید محسن حججی یکی از بزرگ ترین بوستان های منطقه ۱۱ به شمار می رود که امکانات و تجهیزات خوبی در آن پیش بینی شده است و افراد در سنین متفاوت از کودکان و نوجوانان تا بزرگسالان می توانند از این امکانات بهره ببرند. نام این شهید بزرگوار مدافع حرم نیز برای همیشه بر تارک این بوستان می درخشد و زنده خواهد بود.

* شهر تحت تاثیر اتفاقاتی که در آن می افتد، قرار می گیرد. از این جهت است که گاهی عنوان می کنند بعضی از شهرها خشن، عبوس یا مهربان هستند؛ مدتی هم شعارهایی برای شهر دوستدار کودکان، معلولان و بانوان مطرح می شد اما باید توجه داشت که این شعارها از یک جهت، جنبه واقعی و عینی دارد.

* وقتی می گوییم شهری دوستدار کودک است، با قدم زدن در شهر باید احساس علاقه مندی و همکاری نسبت به کودک به انسان منتقل شود. از این رو ما اصرار می کنیم، در برنامه ریزی های مدیریت شهری باید به همه این موضوعات توجه شده و روح، روان و جان شهر هم به اندازه کالبد آن مورد توجه قرار گیرد.  

* با برنامه ریزی یک بعدی نمی توانیم هدف نهایی برای ایجاد آسایش و آرامش فراهم کنیم، همواره باید توجه به مسایل اجتماعی، فرهنگی و روابط انسانی در شهر تذکر داده شود؛ البته این موضوع به معنای فراموش کردن اجرای پروژه های شهری و انجام فعالیت هایی که شهر از نظر ساختاری و سازه ای به آن نیاز دارد، نیست.  

* وقتی یک بوستان در محله ای ساخته می شود ضمن طراوت هوا و کاستن از آلودگی، فضایی برای گذران اوقات فراغت و ایجاد شور و نشاط در شهروندان فراهم کرده و عملکرد چندگانه ای در منطقه و محله به جا می گذارد. به این ترتیب اگر بنده یا اعضای شورای شهر به مسایل اجتماعی، فرهنگی و انسانی شهر بیشتر تاکید داریم به این معنی نیست که از جنبه های دیگر شهر غافل باشیم.

* در مدتی که بنده مسئولیت شهرداری تهران را پیدا کردم تمامی فعالیت های عمرانی شهر همانند سابق ادامه داشته و در بعضی از موارد نیز تسریع شده است. البته برخی شایعات و گفته هایی نقل می شود که فعالیت های عمرانی در شهر تعطیل شده یا توجهی به این فعالیت ها صورت نمی گیرد. این در حالی است که این شایعات با واقعیت آنچه در شهرداری تهران وجود دارد و در بین مدیران پیگیری می شود، خیلی تفاوت دارد.

* امروز یکی از روحانیون می گفتند که ما شنیدیم دستور داده شده که تمام کمک های شهرداری به مساجد تهران لغو شود؛ این در حالی است که این شایعه جدید را تازه امروز شنیدیم و نمی توان جلوی این شایعات را هم گرفت. ما باید به عنوان مدیران و مسئولان شهری بتوانیم دین خود را نسبت به مردم ادا کرده و تعهد و وظیفه ای که در قبال مردم داریم را به نحو احسن به انجام برسانیم.

* بنده و اعضای شورا بارها اعلام کردیم که محله محوری یکی از اصول برنامه ریزی های شورا و شهرداری در سال های آینده خواهد بود. البته ممکن است ضعف ها و اشکالاتی نیز در همه اجزای کار ما وجود داشته باشد که باید آنها را برطرف کنیم.

* در برنامه سوم این موضوع را هم گنجانده ایم که همه مناطق باید یک برنامه جداگانه در چهارچوب برنامه اصلی شهرداری و یک پیوست منطقه ای داشته باشند و در صورت امکان نیز پیوست محله ای برای توسعه مناطق و محلات آماده شود.

* سیاست مدیریت شهری حمایت از شورایاری ها است. معتقد هستیم اگر عموم مردم و شهروندان نسبت به شهر احساس مسئولیت نکنند، کار شهر به خوبی به انجام نخواهد رسید. این احساس مسئولیت نیز در صورتی ایجاد می شود که عموم مردم احساس کنند شهر و شهردرای متعلق به خود آنها است.

* در کره جنوبی تفکیک زباله از مبدا به صورت خیلی جدی انجام می شود اما گاهی مردم در تفکیک زباله بی مبالاتی می کنند؛ در این زباله سوز نیز اشیایی که تحت تاثیر کوره ها از بین نمی روند را جمع کرده و برای نمایش به دانش آموزان ابتدایی نشان می دهند تا این فرهنگ سازی صورت گیرد که چه هزینه های اضافی بر شهرداری از جیب عموم مردم تحمیل می شود. به این ترتیب دانش آموزان در دل خانه ها نسبت به تفکیک زباله خیلی حساسیت نشان می دهند که این به معنی احساس تعلق به شهر است.

* اگر نتوانیم کاری کنیم تا عموم شهروندان احساس تعلق کنند و شهرداری را دستگاه خدمت گذاری بدانند که به نیابت از آنها عهده دار امور شهر شده است، نمی توانیم مسایل شهر را به خوبی پیش ببریم و این همراهی و همکاری به وجود نمی آید.  

* امیدواریم با برنامه ریزی درست و تلاش موثر برای بهبود کیفیت زندگی، روزی فرا برسد که شهر تهران به عنوان ام القرای جهان اسلام به شهری نمونه تبدیل شود.

مهر

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false