true
به گزارش چایگاه خبری جامعه خبر، شهلا جودت اظهار کرد: انگور حاوی ویتامینهای آ، سی و منیزیوم، کلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم است و مصرف آن در درمان یبوست التهاب معده و روده و بهبود عوارض روماتیسم و برای مبتلایان به اوره خون بالا تاثیر فراوان دارد.
بر اساس این خبر، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: پتاسیم موجود در انگور فشار خون را کاهش می دهد و این میوه به دلیل داشتن املاح خاصیت ملین دارد.
به گزارش جامعه خبر، جدت تاکید کرد: مبتلایان به پرفشاری خون برای تنظیم فشار خون و کاهش باید مصرف انگور را فراموش نکنند.
برنا
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=134067
true
true