true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر فاطمه عباسی در مورد اجرای برنامه کاهش طلاق گفت: بر اساس مواد قانونی 102، 104 و 113 قانون برنامه ششم توسعه کشور، سازمان بهزیستی مکلف به اجرای این برنامه شده است.
وی افزود: برنامههای کاهش طلاق، مبتنی بر رویکردهای جامع و انسجام و پیوستگی ارائه خدمات در سطوح مختلف پیشگیری است که این مهم توسط معاونت مشاوره و امور روانشناختی در حال اجراست.این اقدامات در سه سطح پیشگیرانه شامل آموزشهای هنگام ازدواج، پیش از ازدواج و زندگی خانواده، ارائه خدمات تخصصی روانی – اجتماعی به زوجین متقاضی طلاق در مراکز مشاوره و روانشناختی و تخصیص یارانه مشاوره طلاق به زوجین نیازمند است.
عباسی در خصوص تربیت نیروی انسانی ماهر در این زمینه گفت:در راستای اجرای این برنامه، معاونت مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور، اقدام به تربیت نیروی انسانی (مشاور و روانشناس) بهصورت تخصصی و استفاده از تکنیک سوپروایزری نموده است.
معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی تصریح کرد:در حال حاضر، تعداد 1795 مرکز مشاوره و روانشناختی غیردولتی، 547 مرکز مشاوره و روانشناختی تخصصی غیردولتی و 90 مرکز مشاوره و روانشناختی دولتی؛ تحت نظارت این معاونت مشغول به فعالیت هستند و بر اساس آمار، در 9 ماهه سال جاری در این مراکز تعداد 718هزار و 555 نفر از خدمات تخصصی مشاوره و روانشناختی بهرهمند شدهاند. از این آمار، بیش از 32 هزار زوج متقاضی طلاق بودهاند که در مجموع بیش از 61 هزار جلسه مشاوره دریافت داشتهاند.
وی افزود: این معاونت علاوه بر خدمات مشاوره حضوری، خدمات تخصصی روانشناختی را بهصورت غیرحضوری ( تلفنی و اینترنتی) نیز اجرا مینماید که در 9 ماهه سال جاری تعداد 681 هزار 792 نفر خدمت مشاوره تلفنی و 7795 نفر نیز خدمات مشاوره اینترنتی دریافت کردهاند.
عباسی در خصوص دیگر خدمات بهزیستی برای اجرای برنامه کاهش طلاق،گفت: دورههای آموزشی پیش از ازدواج نیز باهدف ارتقای کیفیت و سلامت ازدواج و پیشگیری از آسیبهای مرتبط با ازدواج برای افراد برگزار میشود که بر اساس آمار 216 هزار و 116 نفر طی 9 ماهه ابتدای سال جاری این آموزشها را دریافت کردهاند.همچنین برنامه آموزشی زندگی خانواده بهمنظور افزایش رضایتمندی خانوادگی و پایداری خانوادهها در سال جاری برای بیش از 150 هزار زوج اجراشده است.
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=147014
true
true