true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، مینو حاجیان درباره خواص برنج قهوه ای موارد زیر را مطرح کرد:
*برنج قهوه ای بخشی از فیبر، موادمعدنی، ویتامین و برخی از ترکیبات فنولی مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند و پیشنهاد می شود به دلیل خواص سلامتی بخش آن در رژیم غذایی هفتگی افراد حداقل به میزان دوبار در هفته قرار گیرد.
* غلات کامل و سبوس دار از جمله سالم ترین مواد غذایی محسوب میشود.
*برنج قهوه ای از جمله غلات کامل است و میتوان همراه با مصرف غلات کامل دیگر مانند جو و گندم کامل خطر ابتلا به دیابت را کاهش داد.
*سازمان غذا و دارو برای واحدهای متقاضی فرآوری و بسته بندی برنج قهوه ای پروانه ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی صادر میکند.
*کیفیت پخت و خوراک برنج قهوه ای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و پس از برداشت پوسته ابتدایی خارجی ترین لایه شلتوک در کارخانه فرآوری برنج، برنج قهوه ای، برنج سفید حاصل میشود که لایه سبوس آن گرفته شده است.
*هر چه میزان صیقل بیشتر باشد برنج تولیدی سبوس کمتری داشته شفاف و شیشه ای تر خواهد بود.
*کیفیت پخت و خوراک برنج قهوه ای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و لازم است به تدریج با فرهنگسازی، ترویج خواص برنج قهوه ای و بهبود جایگاه مصرف برنج قهوه ای در رژیم غذایی هفتگی مصرف کنندگان باز شود.
*برنامه ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج از آبان ماه ۹۲ در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری اجرا شده است.
خبر روز را با جامعه خبر دنبال کنید./
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=120688
true
true