true
به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، دکتر سید مهدی میرغضنفری گفت: در فصل بهار امکان غلبه صفرا، زیاد است و مزاج انسان رو به گرمی میرود؛ از نشانه های آن هم بروز جوشهای پوستی است که مصرف ریواس جلوی این عوارض ناشی از گرمی را میگیرد و مخصوصا برای کسانی بسیار مفید است که کبد گرم و عطش زیادی دارند و احساس تلخی در دهانشان میکنند.
وی افزود: خشکی و آفت دهان، زردی چهره، تندی رنگ ادرار و آلرژیهای پوستی می تواند از نشانه های کبد گرم باشد. یکی از بهترین سبزیجات برای خنک کردن کبد و ایجاد اعتدال، ریواس است. کبد سالم باید حرارت متوسط داشته باشد و اگر این عضو مستعد گرمی باشد مصرف خنکیجات در هوای گرم به حفظ اعتدال آن کمک می کند. ازاین رو مصرف ریواس، آلو، غوره، آبلیموی تازه، سرکه رقیق شده، تمبرهندی تازه و در کل خوردنی هایی با مزهٔ رو به ترش مخصوصا برای ایجاد خنکی و همچنین سلامت کبد بسیار مفید است.
به گفته این متخصص فیزیولوژی، ریواس با تمام خواص مفیدش ممکن است در بعضی افراد مشکل ایجاد کند. مثلا افراد سرد مزاج ضعیفی که به افسردگی مبتلا هستند و کسانی که مشکلات تنفسی مانند سرفه و تنگی نفس دارند باید در مصرف ریواس احتیاط کنند و در صورت مصرف، حتما آن را همراه با مصلحاتی نظیر عسل، مویز یا نبات بخورند.
خبر روز را با جامعه خبر دنبال کنید. /
true
true
https://jamehkhabar.ir/?p=114849
true
true